Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een online bestelling plaatst en deze retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het wettelijke recht om uw online geplaatste bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Engels Bureau hanteert de wettelijke afkoelperiode van 14 dagen zodat u uw online aankoop goed kunt overwegen.

Product retourneren.

Mocht u van ons een product hebben ontvangen en is deze niet naar wens? Bij ons heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarnaast heeft u nog 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Om de retourprocedure in werking te stellen kunt u ons een e-mail sturen en aangeven dat u het product wilt retourneren. Ook verzoeken wij u een ordernummer of factuurnummer toe te voegen aan uw e-mailbericht zodat wij deze retour kunnen koppelen aan uw te retournerende product.

U ontvangt de retourinstructies van ons per e-mail.

Zodra wij uw retour in goede orde bij ons is binnengekomen, ontvangt u uw aankoopbedrag terug.

De kosten van het ruilen of retourneren zijn voor kosten van de koper.


Uitgepakt product retourneren

Heeft u van ons een product ontvangen en heeft u deze uit de verzenddoos of originele verpakking gehaald? Het retourneren van deze goederen is geen probleem mits verpakt in de (indien redelijkerwijs mogelijk) originele productverpakking en verzonden in de originele of anderszins stevige verzendverpakking om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.


Niet te retourneren producten

Heeft u bij ons een product besteld met een speciaal gekozen kleur of heeft u een product op maat laten aanpassen, dan is deze niet retourneerbaar. Voor deze producten is uiteraard de volledige garantie van toepassing, maar deze producten zijn uitgesloten van ons 14 dagen retourbeleid. Daarnaast zijn beschadigde producten uitgesloten van ons 14 dagen retourbeleid en worden retour gezonden aan de klant.


Product ruilen

Heeft u van ons een product ontvangen en wilt u deze omruilen voor een ander product uit onze collectie? Dat is uiteraard geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar onze telefonische klantenservice. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.


Gevolgen herroeping

Als u de overeenkomst herroept binnen 14 dagen, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan (exclusief leveringskosten). Wij betalen u terug binnen 7 dagen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.


Antwoord niet gevonden?

Neemt u dan contact met ons op! Dit kan telefonisch op telefoonnummer +31(0)85-3014754 of via onze contactpagina.