Levering

Kleine artikelen zoals accessoires en kleine meubels worden verzonden met de post. De kosten hiervan zijn €6,95 bij bestellingen tot €150,- (NL).

Voor grotere teakmeubels maken we gebruik van een betrouwbaar transportbedrijf. Bezorging is gratis bij bestellingen vanaf €150 (NL).

De kosten voor verzending naar België bedragen bij bestellingen van €0,00 - €150, €9,95 bezorgkosten, bij bestellingen van €150 - €400, €24,95 bezorgkosten en bij bestellingen van €400 of meer, gratis bezorging.

Wij leveren uw bestelling van prachtige meubels alleen op de begane grond van uw huis. Ons team zorgt ervoor dat uw meubels veilig en zorgvuldig worden afgeleverd, maar we bieden geen uitpak- en plaatsingsservice.

We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en je te voorzien van een soepele en efficiënte levering. We doen ons best om bestellingen tussen 1 en 7 dagen na plaatsing te bezorgen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging met trackinginformatie, zodat je jouw pakket kunt volgen tijdens het verzendproces.

Bij Homestyles.nl staat klanttevredenheid voorop en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling veilig en op tijd bij jou aankomt. Mocht je nog vragen hebben over het bestel- en verzendproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!