Betaalmethodes

Bij Homestyles.nl streven we ernaar om het betalingsproces zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken. Daarom bieden we een verscheidenheid aan betaalmethodes aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare betaalopties:

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via jouw eigen bank. Het betalingsproces verloopt snel en je wordt direct doorgestuurd naar de betaalpagina van jouw bank.

Klarna

Klarna biedt een flexibele betaaloplossing waarbij je jouw aankopen achteraf kunt betalen of in termijnen kunt aflossen. Het is een eenvoudige en veilige manier om te winkelen zonder direct te betalen.

PayPal

Met PayPal kun je veilig online betalen zonder je financiële gegevens te delen. Je kunt eenvoudig betalen met je PayPal-account, gekoppeld aan een bankrekening of creditcard.

Creditcard

We accepteren alle gangbare creditcards, waaronder Visa, Mastercard, American Express en meer. Betalen met een creditcard is snel, gemakkelijk en veilig.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden we Bancontact aan als betaalmethode. Hiermee kun je veilig en direct online betalen via je eigen bank.

SEPA-overboeking

Met SEPA-overboeking kun je betalingen verrichten binnen de Europese Unie door middel van een bankoverschrijving. Deze methode is vooral handig voor internationale transacties.

Bij Homestyles.nl hechten we veel waarde aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het betalingsproces. Alle transacties worden zorgvuldig verwerkt en zijn beveiligd met de nieuwste technologieën om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te waarborgen.

Heb je vragen over onze betaalmethodes of heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!