Openingstijden

Wij hebben het genoegen gebruik te maken van een prachtige showroom, waar de warme gloed van teakhouten meubelen en de prachtige accenten van home decoratie samenkomen in een harmonieus geheel. Gelegen in Heteren, nodigen wij u van harte uit om de magie van ons assortiment teakmeubels te ontdekken.

In deze grote showroom met zeer veel sfeerkamers, doordrenkt met de tijdloze schoonheid van teakhout, vindt u een uitgebreide collectie meubelstukken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen. Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om uw huis te verrijken met stijl en karakter.

Om deze bijzondere ervaring te beleven, nodigen wij u uit om een bezoek aan onze showroom te plannen. Dit kan op afspraak, van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 9:00 en 17:00 uur. Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom is een bezoek aan onze showroom geheel vrijblijvend. U kunt in alle rust inspiratie opdoen en ontdekken welke meubelstukken en decoratieve elementen perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak en levensstijl.

Om uw bezoek te regelen, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Ons toegewijde team staat klaar om u te verwelkomen en u te begeleiden bij het ontdekken van de tijdloze pracht die onze showroom te bieden heeft.

Wij kijken ernaar uit u binnenkort te mogen begroeten en u mee te nemen op een reis door de verfijnde wereld van teakhout en home decoratie.

LET OP: Alleen onze teakmeubels zijn te bezichtigen in de showroom! De overige artikelen zijn uitsluitend online verkrijgbaar.